KAHTA BELEDİYESİ TARAFINDAN KURUM AMİRLERİNE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kahta Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Kahta İlçe Kaymakamı Selami Korkutata, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, İlçe Jandarma Komutanı Abdulkadir Ceran, Belde Belediye başkanları kurum amirleri ve Kahta’nın medarı İftiharı ünlü sanatçı Kahtalı Mıçe katıldı.

İftar programına katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı; ”Hepimiz Devletin bize verdiği yetki ve kanunlar ile görev yapmaya çalışıyoruz. İlçemize ülkemizin farklı yerlerinden gelerek görev yapmış gelmiş geçmiş ve şu an görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Bir yerin kalkınması için görev yapan idarecilerin görevlerini en iyi şekilde yapmaları gerekiyor. Kahta Belediyesi olarak düzenlediğimiz iftar programında ilçemizdeki kurum amirlerimiz ile İftar sofrasında bir araya geldik. Bizler Kahta’nın güzel geleceği için hep beraber çalışıyoruz ve İlçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda muvaffakiyetler dilerim’’ dedi.