KAHTA BELEDİYESİ KULLANILMIŞ GİYSİLERİ EKONOMİYE KAZANDIRIYOR

Kahta Belediyesi, sıfır atık projesi kapsamında ilçedeki belirli noktalarına Atık Giysi Kumbarası yerleştirdi.

Kahta Belediyesi, kullanılmayan kıyafet ve ayakkabıların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını kolaylaştırmak, kullanılmayacak durumda olanların ise geri dönüşüme kazandırılmasını sağlamak amacı ile imzaladığı protokol kapsamında ilçenin muhtelif yerlerine 60 adet Atık Giysi Kumbarası yerleştirdiğini ifade eden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, bu sayıyı daha da artırmayı hedeflerini söyledi.

Turanlı, “Amacımız çevre bilincini sağlamanın yanı sıra, sıfır atık projeleri kapsamında yürütülen bu tür faaliyetlere duyarlılığı artırmak ve israfın önüne geçerek ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Hemşehrilerimizin gerekli hassasiyeti göstereceğine yürekten inanıyorum halkımıza şimdiden teşekkür ederim. ” dedi.