KAHTA BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SOSYAL YARDIM KARTI DAĞITTI

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın talimatı ile ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere sosyal yardım kartı verildi.

Belediye Konferans salonunda düzenlenen programda toplam 300 aileye sosyal yardım kartı dağıtıldı.

İhtiyaç sahibi aileler, verilen kart ile istedikleri zaman alışveriş yapabilecekler.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı proğramda yaptığı konuşmada “Sosyal Yardım kartı söz verdiğimiz projelerimizin arasındaydı. Bugün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal Yardım Kartı başvuru şartlarında tanımlanan ihtiyaç sahiplerinin temel gereksinimlerini karşılamaları adına verilen, belirli limitte bakiyenin yüklendiği ön yüklemeli kartlardır. Sosyal yardım kartlarına her ay düzenli olarak ihtiyaç durumlarına göre en az 300 TL yüklenen bakiye ile ihtiyaç sahipleri gıda, erzak gibi yardımlardan yararlanabilirler. İlk etapta gelir sahibi olmayan veya alt gelir grubuna sahip engelli, yetim, öksüz, maddi durumdan yoksun, hastalık sebebiyle çalışamayan ihtiyaç sahibi 300 ailemize sosyal yardım kartı verdik. Allah’ın izniyle 3 faz halinde yardıma muhtaç ailelere kart dağıtımı yapacağız. Hedefimiz en az 2000 ailemize kart dağıtarak ihtiyaçlarına katkıda bulunmak.”dedi.