KAHTA BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Kahta Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Siyasi Parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Tüm Mahalle muhtarları, Belediye meclis üyeleri ve Basın mensupları katıldı.
İftar programına katılan herkese teşekkür eden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı amaçlarının aynı masada oturarak manevi duyguları paylaşmak olduğunu, Bu mübarek gecede düzenlediğimiz İftar programımızda, Siyasi Parti temsilcilerimiz, Sivil toplum kuruluşları temsilcilerimiz, Tüm Mahalle muhtarlarımız, Belediye meclis üyelerimiz Basın mensuplarımız ile İftar sofrasında bir araya geldik. Bu mübarek ayda bu özel gecede birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah.

İftar programımıza teşrif eden herkese ayrı ayrı teşekkür eder, çalışmalarında da muvaffakiyetler dilerim’’dedi.