BAŞKAN TURANLI’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN TURANLI’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  MESAJI

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Turanlı Mesajın;da Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi olan 23 Nisanı tüm dünya çocuklarına bayram olarak hediye etmişti. Bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, corona virüsü pandemisi sebebiyle okullarda kutlanmayacak.

Gönül isterdi ki doya doya coşkuyla, ilçemizin sokaklarında ve Kahta Atatürk stadyumunda, geleceğimiz olan çocuklarımızla bu mutlu günü kutlayalım. Her zaman meydanlarda kutladığımız bayramımızı gelecek yıllarda yine aynı heyecan ve coşkuyla kutlayabilmemiz için alınan tedbirlere hep birlikte uymalıyız.

Korona sürecini hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlattıktan sonra, çocuklarımızın güzel bayramını hep birlikte kutlama sözünü veriyorum. Korona günlerine kutlayamadığımız 23 Nisan Çocuk Bayramını Allahın izniyle korona virüsünden sonra güzel bir etkinlikle hep beraber tekrar kutlayacağız.

Sevgi dolu yürekleri ve pırıl pırıl yüzleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın, milletimizin ve değerli Kâhtalı hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum" dedi.