BAŞKAN TURANLI: KENT MEYDANINA ŞELALE TİPİ SÜS HAVUZUNU KURDUK

Kahta Belediyesi tarafından  Mustafa Kemal Caddesi otogar kavşağına yakışır modern süs havuzu kuruldu.

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından  Mustafa Kemal Caddesi, Otogar Kavşağına yakışır hareketli dört kademeli şelale tipi ışıklı süs havuzu, Kahta Belediyesi ekipleri tarafından kuruldu.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı Yaptığı açıklamada, “İlçemizin daha modern hale gelmesi ve ilçemizin menfaati için her kapıyı çalacağız. Bugün ilçemizin meydanına kurduğumuz Şelale tipi süs havuzu Ankara büyükşehir belediye başkanı sayın Mansur Yavaş’ın desteğiyle yapıldı. Sayın Yavaşa hediyelerinden ötürü ilçem adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Kahta’mızın daha modern bir hale gelmesi için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” şeklinde konuştu.