BAŞKAN TURANLI ‘’ YOLLARIMIZ MODERN BİR YAPIYA KAVUŞUYOR"

BAŞKAN TURANLI  ‘’ YOLLARIMIZ MODERN BİR YAPIYA KAVUŞUYOR"

Kâhta Belediyesi İlçenin en işlek caddelerinden biri olan Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Fırat Mahallesi İstiklal Caddesinden başlayarak Karşıyaka Mahallesi Gazi Caddesine  kadar giden yolu sil baştan yeniliyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı birim amirlerinden bilgiler alarak mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini dinledi.

Başkan Turanlı yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Allahın izniyle Karşıyaka ve Fırat Mahallelerini birbirine bağlayan yaklaşık 1000 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğindeki caddemizin yapım çalışmalarına başladık. Mahalle sakinlerimizin sıkıntı yaşadığı ilçemizin işlek caddelerinden biri olan Mehmet Akif Ersoy Caddesinde ilk etapta iş makineleriyle alt yapı ve eski zemin kaldırılacak olup, akabinde hızla proje kapsamında kaldırım düzenleme ve cadde parke taşı yapılacak. Alt yapısı sağlam olmayan yol, kalıcı bir yol değildir. Allahın izniyle söz verdiğimiz bütün projelerimizi Kâhtamıza kazandıracağız. İlçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.