BAŞKAN TURANLI HİZMETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kâhta Belediyesi Menderes Mahallesinin en işlek sokaklardan biri olan, Baraj yolundan başlayarak şehrin kuzeyine doğru yaklaşık 1000 metre uzunluğunda 15 metre genişliğindeki 9032 nolu sokağın alt yapı çalışmalarına başlandı.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

Allahın izniyle Menderes Mahallesi Hacıbey İlköğretim Okuluna giden yol sil baştan tamamen yapılarak modern hale getirilecek. İlk etapta iş makineleriyle alt yapı ve eski zemin kaldırarak, daha sonra proje kapsamında kaldırım düzenleme, sokağın parke taşı yapılacağını söyledi.

Başkan Turanlı “Hizmet için çıktığımız bu yolda Allah bizleri halkımıza karşı mahcup bırakmasın. Menderes Mahallesinde bulunan ve halkımızın mağdur olduğu ilçemizin işlek ve uzun sokaklardan biri olan sokağın yapım çalışmalarına başladık. Mahalle muhtarımız ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyip, ilgili birim amirlerimizden bilgiler aldık. Mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin öneri ve taleplerini aldık. İlçemize ve mahalle sakinlerimize bu çalışmalarımızın hayırlı olmasını dilerim. Allahın izniyle söz verdiğimiz bütün projelerimizi Kâhtamıza kazandıracağız ”dedi.