KAHTA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

KAHTA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ  DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Kahta Belediyesi Zabıtalar ekipleri,Belediye Başkanı İbrahim Yusuf  Turanlının talimatı üzerine ürünlerde fahiş fiyat satışların önüne geçmek amacıyla Fırın iş yerlerinin genel temizliği, sağlık kurallarına uygunluğu, çalışanların kişisel bakımı, üretilip satılan ürünlerde gramaj ve etiket uygunlukları, gıdaların son kullanma tarihleri ve saklama koşullarına uygunluğu yönünde denetimler yaptı.Yapılan denetimlerde fiyat tarifeleri incelendi,tarifesi bulunmayan ya da herkesin görebileceği yerlerde olmayan işletmelere uyarılarda bulunuldu.Fırıncılara eldiven ve maske dağıtıldı.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı yaptığı açıklamada; Amacımız halkımızın sağlığını korumak ve vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet sunulması amacıyla denetim yapıldığını söyledi.