BAŞKAN TURANLI 8 MART KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN TURANLI  8 MART KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı Kadınlar Günü dolaysıyla Kahta Devlet Hastanesinde çalışan kadınları ve servislerde yatan  hastaları ve şehir içi toplu taşıma araçlarında kadınları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Başkan Turanlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile yayımladığı mesajında, doğduğumuz andan ölümümüze kadar hayatımızın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli annelerimizin, kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutladığını belirtti "Milletlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük rolü olan kadınlarımızın topluma katkıları, tarihimizde kazanmış olduğumuz zaferlerle de çok büyüktür. Bu anlamda dünyanın hiç bir yerinde görülmemiş fedakarlıklarla tarihimize damga vuran kadınlarımızın hakları çok fazladır. Dinimizde de kadınların yeri her zaman öndedir.Kadınlara şiddet ve cinayetlerin son bulması dileği ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlarım." dedi.

Kadınlar Günü dolaysıyla Kahta Devlet Hastanesinde çalışan kadınları ve servislerde yatan kadın hastaları hasta yakınlarını ve şehir içi toplu taşıma araçlarında bulunan kadınların öneri ve taleplerini alıp, 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladı