BAŞKAN TURANLIYI DUYGULANDIRAN MEKTUP

Zeynep Betül Yağcı kızımızdan gelen mektubu okuyunca çok mutlu oldum, duygulandım.

Geleceğimiz olan öğrencilerimize kısa mola vermek istedik. Görüyorum ki çok keyif almışlar. Bu tür etkinliklerle ilgili daha güzel çalışmalarımız olacak. Bizler her zaman sizlerin yanında, sizlerin emrindeyiz. Tabii sizlerden de gayret ve özveri bekliyorum. İyi dileklerin için Zeynep Betül kızımıza teşekkür ediyorum.

Mektup içeriği,

Sayın Belediye Başkanım,

Ben Kahta Mehmet Akif Ersoy okulundan 4.Sınıfta okumaktayım.

Öncelikle size çok teşekkür ederim.05 Aralık 2019 tarihinde sinema etkinliği düzenlediğiniz için hayatında hiç sinemaya gitmeyen çocuklar bu etkinlik sayesinde sinemaya gidip filim izlediler bende onlardan biriyim.

‘’Sinemaya gitmeyen çocuklar kalmasın’’ projenin sloganı çok güzel olmuştu çok büyük bir heyecanla otobüse bindik. İlk defa sinema salonuna oturduk mısır hazırlamışlar suyumuzuda eksik etmemişler.

filmide çok beğendik

Ben,okulum,sınıfım,öğretmenim ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim.

09.12.2019

Zeynep Betül Yağcı