BAŞKAN TURANLI DAN DUYARLI ESNAF A TEŞEKKÜR

Başkan Turanlı’dan Duyarlı Esnaf’a Teşekkür

Akaryakıt istasyonu sahibi Mustafa Celayer, işletmesi önünde bulunan ve yaya geçişine elverişli olmayan kaldırımın genişletilmesi için arazisinin bir bölümü için belediyeye kullanım izni verdi.

Akaryakıt istasyonu sahibi Mustafa Celayer, Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan ve akaryakıt istasyonuna bitişik olan kaldırımın genişletilmesi için mülkiyeti kendisine ait olan arazinin bir bölümü için Kahta Belediyesine kullanım izni verdi.

Duyarlılığından dolayı Mustafa Celayere teşekkür eden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “İlçemizde hem araç ve yaya trafiği açısından yoğun olan Mustafa Kemal Caddesi Tedaş Kavşağı civarındaki akaryakıt işletmesi sahibi Sayın Mustafa Celayer, kendi arazisinin bir kısmını kaldırımın genişletilmesi için belediye ekiplerimize genişletme için müsaade etmiştir.  İlçe halkı adına Sayın Celayere  bu fedakârlığından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.