BAŞKANIMIZIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN TURANLI ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu hatırlatarak, "Bu kutsal görevi kayıtsız şartsız büyük bir sorumlulukla yerine getiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

Başkan Turanlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, geleceğin teminatı olan gençlerin kendilerini yetiştirmede en önemli etkenin öğretmenler olduğunu dile getirdi. Bu nedenle öğretmenlerin kutsal bir görev icra ettiğini ifade eden Başkan Turanlı, geleceğin öğretmenler sayesinde teminat altına alındığını aktardı.

Başkan Turanlı, mesajını şu sözlerle sürdürdü : "Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimiz kutsal bir görev icra etmektedirler. Ülkemizin geleceği olan gençlerin eğitimini sağlayan öğretmenlerimiz, bu vesileyle geleceğe de yön vermektedir. Ülkenin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlayacak gençlerimizin başarılarında en büyük pay, onları eğiten öğretmenlere aittir. Görevinin kutsallığına hakim olan öğretmenlerimiz, ülkemizin her türlü zorlu koşullarında görev yapmaktadır. Doğu veya batı diye ayrım yapmadan, ülke topraklarını geleceğin teminatı olan gençleri yetiştirmek için karış karış gezen öğretmenlerimizin bizlerde her zaman yanındayız. Öncelikle Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allahtan rahmet, hayatını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, başarılı ve geleceğe yön veren bireyler yetiştirmelerini temenni ediyorum."