BAŞKAN TURANLI, ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Kahta Belediyesi ilçedeki engellilere tekerlekli sandalye dağıtarak onların yaşama sevincine ortak oluyor. Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Cumhuriyet mahallesinde oturan 10 yıl önce geçirdiği rahatsızlık nedeni ile  konuşamayan ve yürüyemeyen 54 yaşında engelli Bekir Doğanı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Başkan Turanlı,“Engelli vatandaşlarımızın sorunları bizim sorunlarımızdır. Onlar bizim için her zaman değerlidir. Engelli kardeşlerimiz hayatlarını dört duvar arasında değil, diğer insanlar gibi caddede, pazarda, eğlence yerlerine gidebilmesi adına hayırsever iş adamlarımızın yardımsever vatandaşlarımızın desteğiyle tekerlekli sandalye dağıtmaya devam ediyoruz. Zira ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimizin, engelsiz bir hayatı yaşamalarını sağlamak bize büyük bir mutluluk veriyor.” Dedi.

Ziyaretten dolayı eşinin çok mutlu olduğunu belirten Cumhuriyet  mahallesi sakinlerinden engelli eşi Fatma doğan, Kendilerini yalnız bırakmayan ve Engellilere yönelik yapılan desteklerden dolayı Belediye Başkanımız İbrahim Yusuf Turanlıya teşekkür ediyorum. dedi.