İstiklal Caddesinde Asfalt Öncesi Kazı Çalışmalarına Başladık

Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2017 yılı asfalt çalışmaları arasında yer alan İstiklal Caddesi’nde asfalt öncesi hazırlıklar başladı.

Daha önce Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2017 yılı asfalt programı arasında yer aldığı açıklanan ve tamamlanan Recep Tayip Erdoğan Caddesi. ve Şimdide kazı çalışmasına başlayan 11 bin 200 metre kare alan olan istiklal Caddesinde asfalt öncesi hazırlık çalışmalarına başlanıldı.

TPAO Atatürk ilkokulun üçgeninde başlayan asfalt öncesi kazı işlemlerinin tamamlanmasının ardından yolun asfaltlanacağını dile getiren Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.İstiklal Caddesi ve eski Kahta  Caddesi’nin dışında birçok önemli noktada çalışmalarının sürdüreceklerini belirti.
Haber:Ramazan Alagöz