Ender Tekin Serkan Şahin İlahi Konseri Büyük İlgi Gördü.

Kahta İlçesin'de Ender Tekin Serkan Şahin İlahi Konseri Büyük İlgi Gördü.

Kahta Belediyesi ile Tügva Tarafında düzenlenen Aksiyon Şöleni Ramazan Bayramın Son gün’ünde büyük ilgi gördü.

Ramazan bayramın son akşam’ında Seyir Tepesi’nde düzenlenen etkinlikte okunan ilahiler büyük ilgi gördü. Programa Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.Tügva Adıyaman il Başkanı İdris Toprak. Belediye encümenleri.Kurum birim müdürleri,vatandaşlar katıldı.

Ebu Sadık Parkı Seyir Tepesi Mesir’e alanında düzenlenen programın açılış Konuşmasını Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.yaptı.Daha sonra Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya’nın bu güzel geceyi bizlere ve Kahta halkına yaşatıklarınız’dan dolayı Kahta Belediyesine ve Tügva’ya teşekkür etti.

Program sonunda Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.ile Tügva Başkanı İdris Toprak. İlahi Sanatçıları Ender Tekin ve Serkan Şahin’e. Tügva’nın ambleminde olan Kuranı kerim rahlesini hediye ettiler.