AK Partililer İftar Buluştu

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine şehit ailelerinin yanı sıra TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman milletvekilleri Adnan Boynukara, Salih Fırat. Halil Fırat, Belediye Başkanları, il, ilçe teşkilat başkanları, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

İl, İlçe ve belde teşkilatlarının tam kadro hazır bulunduğu ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak mübarek kadir gecesinde AK Parti Adıyaman ailesi olarak iftar sofralarının şehit aileleriyle paylaşmak nasip olduğunu belirterek AK Parti ailesi olarak büyük ve güçlü bir aileyiz. Acılarımıza, sevinçlerimize ortak olup iyi günlerde ve kötü günlerde hep beraberiz. Allah bu birliğimizi, huzurumuzu ve kardeşliğimizi daim eylesin ”dedi.

İftar yemeği sonrası www.kahtases.com iftar programını haber sitemize değerlendiren Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen iftar yemeğinin birlik ve beraberliğin güzel bir örneği olduğunu ifade ederek, “Bizlerin bir araya gelmemiz, birlik ve beraberlik içinde olmamız hem şehrimiz, hem ülkemiz hem de milletimiz için çok önemsiyorum. Ramazan birliktir, beraberliktir, kardeşliktir, paylaşmaktır. Bizler de bu tür programlarla kardeşliğimizi pekiştiriyoruz, paylaşıyoruz. Biz birlik oldukça, bu hizmet yolundan bizi kimse alıkoyamaz. Allah bu akşamki gibi birlik ve beraberliğimizi bozmasın" ifadelerini kullandı.