Başkan Toprak Şehit Düşen Askerler için Başsağlığı Mesajı:

Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.Erzurumda şehit olan Kahtalı Hemşerimiz Uzman Erbaş Yakup Yılmaz.ve Hakkarinin Çukurca ilçesi kırsalıda meydana gelen patlamada şehit düşen. Uzman Çavuş Onur Tekin’e. Allah'tan rahmet dileyerek, "Yüreğimiz yandı. Acımız çok büyük. Mekanı cennet olsun.

Jandarma Kumutanlığı Şenkaya ilçesi çamlıalan kışlasında faailiyet gösteren bölücü terör örgütü mensuplarına etkisiz getirmeye düzenlenen operasyon sonucunda çıkan çatışmada ağır yaralanan kaldırılan hastanede şehit düşen (Hopak) Köyü nüfusuna kayıtlı Uzman ERBAŞ Yakup Yılmaz.ve Uzman Çavuş Onur Tekin. İçin Taziye Mesajı yayınladı.

Başkan Toprak.yayınladığı Mesajda"Mübarek ramazan ayında Erzurumdan ve Hakkarinin Çukurca ilçesinde aldığımız acı haberler yüreğimize ateş düştü. "En zor koşullarda vatan müdafaası ve terörle mücadele için üstün fedakarlıklarla dolu hayatlar yaşadılar. Milletimizin gururu oldular. ve yine üstün fedakarlık gerektiren görevleri sırasında şehit oldular. Her biri milletimizin gururu olarak her zaman şükranla anılacak.b"Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'mize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun."Dedi.