Metin Aykut’ta Teşekkür Plaketti

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak. Zonguldak’ın Kuzlu İlçesine Atanan Müftü Metin Aykut’ta teşekkür plaketi verildi.

2016 yılında Zonguldak’ın Kuzlu İlçesinde Kahta ilçesine atanan Metin Aykut.bir yıl ara ardında tekrar Zonguldak’ın Kuzlu İlçesine atandı.

2016 yılında atandığı Kahta ilçesine Atanan Metin Aykut’ta 15 Temmuz 2016 Cuma Akşamı Milletimize yönelik alçak darbe girişimize karşı asıl duruşumuzdan ve 10 Ağustos Çarşamba akşamına kadar ilçe meydanında demokrasi nöbetlerinde gösterdiğiniz olağanüstü çabalardan ilçemize geldiğiniz günden beri verdiğiniz desteklerden üstün gayretlerinizden dolayı Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.Müftü Metin Aykut’a teşekkür plaket takdim eti.