Mezbaha Binası Yakında Hizmette Giriyor

Kahta belediyesi yeni mezbaha binası hayvan kesimine başlanması için gün sayıyor.
Kahta belediyesi Cami Mahallesinde yeni mezbahane binası makine ekipman montaj çalışmalarına başladı.
Mezbahane 950 m2 kapalı alana sahip büyükbaş ve küçük baş hayvanların kesimlerinin ayrı ayrı bölümlerde yapılacak.Kahta belediyesi tarafından yapımına 2016 mart ayında Başlanan yeni mezbahane 1 Trilyona mal oldu. ekipman montaj çalışmaları devam ederken.kısa sürede hizmet vermesi bekleniyor.
Mezbahanın en sağlıklı koşullarda hizmet vermesinin amaçlandığını belirten Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak. mezbahaya giriş çıkış yapan araçlar için ve tesisin avlusuna parke taşı döşenmesi ile çevre düzenlemesi çalışmalarının da yapılacak Kahta halkına layık bir tesis kazandırmış olacağız.”Dedi.