Başkanımız Abdurrahman Toprak Personele Teşekkür Yemeği Verdi

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,referandum sonrası belediye çalışanlarına belediye bahçesin’de teşekkür yemeği verdi.

Kâhta Belediyesi bahçesinde verilen teşekkür yemeğine Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahma Toprak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Durmuş Ali Özkan, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Kavak, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdür Amirleri, belediye çalışanları ve basın mensupları katıldı.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,yaklaşık 600 kadar belediye çalışanının katıldığı yemekte, masaları teke tek dolaşarak personeli ile selamlaştı ve ülkenin önünü açan sistem değişikliğine desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Birlikte yenilen yemeğinin ardından gazetemize açıklamada bulunan Başkan Toprak,“ Uzun bir seferden sonra Elhamdülillah 16 Nisan’da zaferle çıktık. Bu süreç içerisinde emeği geçen çok değerli mesai arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman ortaya koyduğumuz birlik beraberliğimizi pekiştirmek adına personelimizle hafta sonu bir araya gelelim istedik. Bugün Belediyemizin bahçesinde güzel bir ortamda bir araya geldik. Rabbime şükürler olsun. Cenabı Allah birlik beraberliğimizi daim kılsın. Bugün bizleri yalnız bırakmayan değerli İlçe Kaymakamımız Ahmet Gazi Kaya’ya, basınımıza, konuklarımıza ve tüm personelime teşekkür ediyorum ”dedi.

Belediye çalışanlarının birlik beraberlik içerside bir araya gelmiş olmasının memnuniyet verici olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ise “ Belediye Başkanımız başta olmak üzere, belediye yöneticilerini ve çalışanlarını bir arada görmek birlik berberliğimiz adına anlamlı buluyorum. Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Toprak başta olmak üzere, belediye yöneticilerimizi, birim amirlerimizi ve tüm çalışanlarını tebrik ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum ”dedi.

Birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından Başkan Toprak kapıda konuklarını tek tek uğurladı.