Başkanımı Toprak,Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in ( S.A.V) dünyaya gelişlerinin yıl dönümüne birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Şiddet, nefret, terör ve bencilliğin küreselleştiği, adalet içinde kardeşçe paylaşma, barış içinde bir arada yaşama özlemlerinin her zamankinden daha fazla öne çıktığı günümüzde, O’nu doğru anlamak büyük önem taşımaktadır. Bu düşüncelerle;

Kutlu Doğumun ülkemizden başlayarak İslam coğrafyasında ve tüm dünyada barış, güven, birlik, beraberlik ve huzur ikliminin hâkim olmasına vesile olmasını diliyorum.

Tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin Kutlu Doğum Haftası'nı en içten duygularımla tebrik ediyorum.

Yüce Rabbimiz bizleri bu mübarek günlerin hürmetine Hazreti Peygamberin şefaatine nail eylesin inşallah.