Başkanımız Abdurrahman Toprak Ödül

STRATEJİK Araştırmalar ve Geliştirme Derneği (SAGADER) tarafından 3'üncüsü düzenlenen 'Su ve Çevre - Güneydoğu Anadolu Bölgesi' ödülleri, Gaziantep'te törenle sahiplerini buldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans salonunda düzenlenen ödül törenine; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Adıyaman Belediyesi, Kahta Belediyesi Kilis Belediyesi temsilcileri ile Su ve Çevre Ödülleri Komite Kurulu Başkanı Melih Furkan Yapar katıldı.

Açılış konuşmasının ardından ödül töreni yapıldı. Törende, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 'En vizyoner büyükşehir belediyesi', Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 'En hızlı gelişen büyükşehir belediyesi' ödüllerini aldı. Törende ayrıca Kahta Belediyesi'ne 'altyapı ve proje yatırımları', Kilis Belediyesi'ne ise 'En iyi sosyal yatırım' ödülleri verildi. Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne de 'En iyi su yönetimine sahip idare' ödülünün verildi. Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi de 'En iyi sistem altyapısına sahip idare' ödülü verildi.

Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak Ödüllere doymuyor,

Çalışmaları ile takdir alan Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,Ödüle layık görüldü

Ödüllerin verildiği törende konuşan Kahta, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahta İlçesinde 50 yıllık su ihtiyacını karşılamak için Haydaran içme Suyu projesini yaptıklarını anlatarak, "Projemizin yıl sonu faaliyete geçmesiyle beraber hem daha ucuza su kullanmış olacağız hem de ilçemizin içme suyu ihtiyacını karşılayacağız. Türkiye'nin en büyük ikinci içme suyu proje olan projemiz ile elektrik masrafının önemli ölçüde önüne geçmiş olacağız"

Başkan Toprak, STRATEJİK Araştırmalar ve Geliştirme Derneğine beni Bu ödüle layık gördükleri için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum,ayrıca almış olduğum bu ödülü Bütün Kahtalı hemşehrilerimizin adına alıyorum. İlçemize ne yapsak azdır.şeklinde konuştu,