çalışmalar devam ediyor

Kâhta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçemizde yeni park alanları kazandırmak amacıyla çalışmalara devam ediyor.
Cumhuriyet Mahallesi'nde yaklaşık 3.200 metre kare alanında parkın yapımına başlandı. Kâhta eski belediyesi parkın bitişiğinde köylü pazarı çalışması devam etmektedir.
Yavuz selim mahallesinde Asfalt çalışmasını bitiren Kâhta belediyesi Gazi Mahallesinin Sofiyan camisine giden caddesi asfalt çalışmasında devam edecektir.
İsmet Paşa Caddesi yeni ismi ile Recep Tayip Erdoğan. Caddesinde Modern Kaldırım çalışmaları bir hafta öncesinde devam etmektedir yapılan çalışmalar halkın beğenisini kazanıyor.
Sosyal alanları çoğaltmak, vatandaşların dinlenip, çocukların oyunlar oynayabileceği güvenli alanlar oluşturan Kâhta Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Belediyemizin Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Cami. Girne ve Hürriyet mahallelerinde yapılacak olan park çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet mahallesi 3.nolu sağlık ocağı yanındaki alanda parkın zemin ve duvar çalışması ile başladı. Yeni yapılacak parklarda oturma alanları oyun grupları ve spor aletleriyle birlikte çocuklar ve vatandaşlar hem eğlenecek hem de dinlenecekler.
Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İhtiyaçların yerinde tespiti ve Takibi için çalışmalar ve sorunların ivedilikle çözümü konusunda gayret gösterdiklerini Bizlere halka hizmet konusunda destek sunan ve imkân tanıyan devletimize Allah razı olsun sonsuz teşekkürler. İlçemizin daha modern ve yaşanabilir bir yer haline getirme gayretimiz devam edecek. Kâhta Belediyesi olarak sorumluluğunda olan mahallerimizde ihtiyaç doğrultusunda bozuk yol, kaldırımsız cadde bırakmamak için çalışıyoruz” dedi.