ifytar yemeğine binler vatandaş katıldı

Kâhta Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı. Köşk düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe Ak parti TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın. Ak parti Adıyaman Milletvekili M Fatih Toprak, ilçe ve Belde Belediye Başkanları Ak parti Kâhta ilçe Başkanı Ak parti Adıyaman Kadın Kolları STK temsilcileri Kurum ve kuruluşları İlçe merkezi ile siyaset iş dünyasından siyasi parti temsilcileri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katılımın olduğu gözlenen iftar yemeğinde birlik beraberlik ve dayanışmanın güzel bir örneği yaşandı. Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek davetlilerle tek tek ilgilendi.