Başkan Toprak Gençlikle Bir arada

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak. Kahta Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlere satranç takımı hediye etti.
Başkan Toprak Açıklamada:"Gençler bizim geleceğimiz, bu gençler vatanımızın, milletimizin, devletimizin geleceğidir.
Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için Kahta Belediyesi olarak her zaman bu gençlerin hizmetindeyiz. Ailelerimizin umudu ve milletimizin geleceği olan gençlerimize başarılar diliyoruz. Bilgi çağında en iyi şekilde yetişmelerini, milli ve manevi değerlerimizi en iyi şekilde öğrenmelerini temenni ediyoruz. Bu hususta gençlerimizin hizmetindeyiz.
Gençlik merkezi müdürü Sayın Nebi Bulut'a ve Gençlik ve Spor ilçe müdürümüz sayın Mustafa Çiçek'e ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim.dedi.