Muhtarlar Günü Mesajı

Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir
Mahallelerimizin değişimi, gelişimi ve halkın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında işbirliği içinde olduğumuz demokrasinin önemli mihenk taşlarından biridir.
Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında da önemli bir görevi yerine getirmektedirler.
Bu düşüncelerle ilçemizde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutluyor, bu anlamlı günün halkımıza ve görevlerini fedakârca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.
Abdurrahman Toprak
Kahta Belediye Başkanı