Kahta Belediyesi Yavuz Selim Mahallesin’de Asfalt Çalışması

Kahta Belediyesi, yeni yerleşim alanların’a asfalt öncesi çalışmalara suratle devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, yeni hastanesi çevresi ve yavuz selim mahalelerin'de ve Caddelerine Plent mix  malzeme seriyor.

Kahta’nın yeni yerleşime açılan alanlarında çalışmalar aralıksız yürütülüyor. Kahta Belediye ekipleri, yeni yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşların rahat bir ulaşıma kavuşmaları için yollarda asfalt öncesi çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Plent mix temel malzeme serim çalışmalarının ardından yollar sıcak asfaltla kaplanarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getirilecek. Asfaltlama çalışmalarının Kurban Bayramı sonrasın’dan hız verildi,

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, yeni yerleşim alanlarında program çerçevesinde çalışmalara devam edileceğini belirterek bölgedeki sosyal canlılığın her geçen gün daha da artacağını kaydetti.