Kahta Belediyesi karşıyaka mahallesinde asfalt çalışmasını sürdürüyor.

İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde sürdüren Kahta Belediyesi, Karşıyaka mahallesinde asfalt serme çalışmalarını sürdürüyor.

Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt serme çalışmaları hızla devam ediyor.

Her geçen gün büyüyen Kahta ilçesinde ihtiyaç olan her bölgeye asfalt çalışması yapan Kahta Belediyesi bu konuda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Karşıyaka mahallesi 40001 Nolu Sokağında 2000’metre Sıcak beton asfalt yapılırken.şuanda da Karşıyaka mahallesi Atatürk.caddesinde 3000’metre Sıcak beton Asfalt çalışmaları devam ediyor.

Başkan Abdurrahman Toprak,İhtiyaç Olan Her Bölgeye Asfalt Çalışması Yapıyoruz.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Asfalt çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekerek “Kahta Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, ekiplerimiz ilçemizin ihtiyacı olan her bölgesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Şuanda asfaltlama çalışmalarımız Karşıyaka’da devam ediyor. Ayrıca Karşıyaka mahallemizde doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan yollarda onarım çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından devam etmektedir, Bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.