Atatürk Mahalle Muhtarı Sırrı Korkut Kahta Belediyesine Teşekkür Etti.

Kahta Atatürk Mahallesi Muhtarı Sırrı Korkut.Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a Mahalleye Yaptıkları Çalışmalardan Dolayı Teşekkür Etti.
Kahta belediyesi ilçe merkezinde dört koldan devam eden yol ve kaldırım çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız devam etmektedir.
MAHALE MUHTARI SIRRI KORKUT TEŞEKKÜR ETTİ:
Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Abdurrahman Toprak’a teşekkürlerini ileten Atatürk Mahallesi Muhtarı Sırrı Korkut,”Devam eden yol çalışmaları için Başkanımız Sayın Abdurrahman Toprak’a ve emeği geçen belediye personeline teşekkür ediyoruz.
HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET
Kahta’da her mahalleye eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını belirten Başkan Abdurrahman Toprak.”Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmetlerin aksamaması noktasından mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte sürekli iletişim halindeyiz. Bizler halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Tek amacımız halkımıza en iyi hizmeti verebilmek “diye konuştu.