İstiklal Cademizde Asfalt Serimi Başladık

Kâhta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, İlçenin 3.büyük caddesi İstiklal Caddesi (Evren Caddesi asfalt serim işlemine başladı.

Yoğun bir tempo ile çalışan Kâhta Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarda sona yaklaştı.

İstiklal caddesinde sıcak asfalt öncesi Pletmiks malzeme serimini hızla tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt serinine başladı.

Kısa bir süre öncesinde ilçenin 3.büyük ve prestij caddelerinden İstiklal Caddesi üzerinde başlatılan Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ilçenin en gözde ve en çok hitap eden caddesi baştan sona yenilenerek sıcak asfalt serim çalışmaları, yol yapım ve kaldırım çalışması ile birlikte her geçen gün yapılan çalışmalarla daha da güzelleşiyor.

Hızla çalışmalarını sürdüren Kâhta Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarda sona yaklaşırlarken Mahallesi sakinleri ve esnaflar yapılan çalışmalarda memnun olduklarını ifade ettiler.