Başkan Topraktan Teşekkür Mesajı

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişiminin 1. yıl dönümünde milli iradeye sahip çıkmak için Hükümet Konağı önündeki Meydanı dolduran tüm Kahta halkına teşekkür etti.

15 Temmuz darbe kalkışmasının yıldönümünde demokrasimize karşı yapılan saldırıda kararlı bir duruş sergileyerek şer odaklarına karşı nasıl kenetlendiğimizi ve tek vücut olduğumuzu tüm dünyaya da bir kez daha kanıtladık.

Vatanımıza, bayrağımıza ve toprağımıza sahip çıkan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve aziz milletimize şükranlarımı sunarım.

15 Temmuz anma etkinlerinde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli Kahtalı kardeşlerime hususen teşekkür ederim

Demokrasimize ve geleceğimize hiç çekinmeden sahip çıkan ve bu uğurda şehit olan vatan evlatlarını rahmetle anıyorum.

Abdurrahman TOPRAK

Kahta Belediye Başkanı