Başkanımız Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.İstiklal caddesinde devam eden kazı çalışmaları Yerinde İnceledi.
Kahta ilçesinde İstiklal Caddesinde hatların yer altına alıdığı ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Cadde de çalışmayı sürdüren Belediye ekipleri istiklal caddesinde asfalt öncesi yapılan kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak. ekiplerden bilgi aldı. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toprak, havaların ısınmasıyla. Bu süreçte aralıksız bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İlçenin büyük bir bölümünde bu çalışmalar tamamlanmıştır.

Mahalle Sakinleri ve Esnafları Başkan Abdurrahman Toprak’a Teşekkür ettiler İstikalal Caddesinde kilitli parke taşı sökülerek kazı çalışmaları vatandaş ve esnaflar bir hayli memnun kalarak.Başkan Abdurrrahman Toprak’a Teşekkürlerini sondular.