Kahta Belediyesi Kahta’da Bayram Öncesi Temizlik Başladı

Kahta ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi cadde ve sokaklarda temizlik çalışması devam ediyor.
Kahta Belediyesi temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin her yerinde temizlik çalışmaları başladı.Ekipler, cadde ve sokaklarla kaldırımları tanzikli suyla yıkayarak bayrama hazırlık yapıyor. İlçe genelinde hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,"Ramazan bayramına 2-3 kala ilçemizde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ekiplerimiz gece gündüz cadde ve sokakları yıkayarak bayrama hazırlamaya çalışıyor. yol kenarlarında biriken moloz yığınlarının kaldırılması gibi birçok temizlik çalışmaları yapılıyor. Bayramlarda ilçemizde aşırı bir kalabalık oluyor. Büyüklerini ziyarete gelen gurbetçi hemşehrilerimiz ilçemizde Ramazan ayı boyunca vakit geçiriyor. İlçemizin temiz ve bakımlı olması için tüm ekiplerimizi bayram boyuncada seferber edip bayramı vatandaşlarımızın huzur içinde geçirmesini sağlayacağız" diye konuştu.