TEOG ÖĞRENCİSİNE LEPTOP HEDİYE

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak Türkiye birincisi olan yeğeni Senanur Toprak’ı evinde ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı.

Sedanur Toprak,birlikte binlerce öğrencinin ter döktüğü sınavda Türkiye birinciliğini elde eden ve aynı zamanda yeğeni olan Gazi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Görme Engelli Senanur Toprak’ı evinde ziyaret ederek tebrik edip mutluluğunu paylaşan Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, kendisine dizüstü (laptop) bilgisayar hediye etti ve öğrenim hayatı boyunca da burs desteği sözü verdi.Ziyarette konuşan Başkan Toprak,“ Engel tanımayan Senanur yeğenim, TEOG’da büyük bir başarı elde etti. Bu başarısıyla başta onu yetiştiren ailesi, onu eğiten öğretmenleri ve bizleri sevindirdiği gibi aynı zamanda tüm Kâhta’nın gururu oldu. Hem amcası olarak hem Kâhta Belediye Başkanı olarak ve hemde Kâhta halkı olarak gösterdiği başarıyla iftihar ediyoruz. İlçemiz gençlerinin son yıllardaki eğitimdeki başarıları, başarıyı yakalayan öğrenci sayımızn artması bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Başarından dolayı seni tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.