2016.2017 Asfalt Sezonu Açtık

Kahta Belediyesi, 2016 2017 yılı asfalt sezonunu açtı. 2014’ten günümüze ilçe merkezinde yol ve Caddelerde Kilitli parke taşı ve asfaltlayan Kahta Belediyesi, yeni bir hizmet dönemine daha yoğun çalışma temposuyla girdi.

Rutin belediyecilik hizmetlerinde Kahta ilçesinde altın çağını yaşatan Kahta Belediyesi, 2014’ten başlatılan çalışmalarında hedef Kahta ilçesinde girilmemiş Cadde ve Sokak Kalmıyacak. şeklinde sezonu erken açmış oldu.

Kahta belediye ekipleri Ramazan ayı olmasına rağmen çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kahta Belediyesi 2017 yılı asfalt sezonuna tempolu girdi.Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.yapmış olduğu Açıklamada.”Daha modern ve kullanışlı yolları hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için Eski Kahta Caddesi yeni ismiyle EL-Kahtavi Caddemizde Kilitli parke taşları kazıyarak start alan çalışmalar kapsamında ekiplerimiz, ilk olarak yol kotunu düşürmek amacıyla kazı çalışması başlattı. Kazı çalışması tamamlanmasıyla birlikte en kısa sürede dolgu malzemesi ve ardından asfalt uygulaması gerçekleştirecek.”Dedi.