BAŞKANIMIZIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Anneler Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında annelerin haklarının hiç bir zaman ödenemeyeceğini açıkladı.

Bizleri Dünyaya getirmek sureti ile her türlü fedakarlığı üzerimizden esirgemeyen büyüten, eğiten,sahip çıkan,merhameti ve şefkati ile bizleri her türlü kötülük ve beladan koruyan Annelerimizin haklarını hiç bir zaman ödeyemeyiz.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) annelerin fedakârlığını, ‘cennet anaların ayaklarının altındadır’ hadisi ile ifade eder.

Dünyadaki en kıymetli hazinemiz cennet kokan annelerimizdir.

Bin bir emek ve özveriyle yetiştirdikleri evlatları vatan için toprağa düşen şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerin, bu güzel ve anlamlı gününü kutlar; sağlık ve mutluluk dilerim.