Kâhta Belediyesi Yol Bakım Çalışmaları Devem Ediyor.

Kâhta belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın talimatlarıyla ilçedeki bir çok deforme olmuş kilitli parke taşı iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Önceki yıllarda yapılan ve daha sonra bozulan parke çalışmaları devam ederken,daha öncede söylediği gibi hiçbir cadde ve sokak asfaltsız ve kilidi parke taşı cacedde kalmıyacağını belirten, Kâhta belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,söylemini bir bir hayata geçiriyor,bu kapsamda yıllar önce döşenen bazı sokak ve caddelerde kilitli parkeler ve beton deforme oldu,

Kâhta belediyesi fen işler müdürlüğüne bağlı ekiplerde ilçe genelinde bakım onarım çalışması başlattı,yapılan bu çalışmalar sonrası mahalle sakinlerde tam not alıyor. Vatandalar yaptıkları açıklamada Kâhta belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Toprak’a teşekkür ediyoruz. Daha önce döşenen kilitli parke taşları belirli kısımlarda güçükler meydana gelmişti. Belediye çalışanlarımız sağolsunlar bakım onarım çalışmalarınını da titizlikle sürdürüyorlar.Allah onlardan razı olsun.açıklamalarda bulundular.

Kâhta belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,2014’te görevi devr aldığımız’dan bugüne kadar mahallelerde başlatığımız kilitli parke çalışmalarımız devam ederken daha önce yapılan bazı sokak ve caddelerimizde göçükler kırılmalar meydana gelmiş fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizde çalışma ve onarımları sürdürüyor,bende burada çalışan tüm ekip arkadaşlarım adına Kâhta halkına göstermiş oldukları duyarlılık ve hoşgörü için teşekkür ediyorum.”Dedi.