Kahta belediyesi bozulan kaldırımlarda onarım çalışması yapıyor.

Kahta ilçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozulan yol ve kaldırım tamiratları ile vatandaşların rahat ulaşımları için çalışmalarını sürdürüyor,

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, yapılan çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin bazı mahallelerinde özellikle çarşı merkezin’de ve ara sokakklarda bozulan kaldırımlarda düzenleme çalışmaları yaptıklarını belirterek " Her geçen gün gelişen büyüyen Kahta'da alt yapı yenileme çalışmasını önemsediklerini belirten, Başkan Toprak, daha önce yapılan çalışmalarda belirli noktalarda bozulmalar meydana gelmişti,malum kış aylarında detaylı tamirat yapılamıyor, ancak vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemesi için geçici olarak yapılan çalışmalarla gerek sürücülerin gerekse yayaların rahat etmesini sağlıyoruz." dedi.