Parka Spor Aletleri Monte Edildi

Kahta Belediyesi, ilçe genelindeki park ve bahçelerde mevsim şartlarına uygun çalışmalarının yanı sıra, yenilikler yapmayı da sürdürüyor.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK‘yemyeşil Kahta’ hedefiyle çalışmalarını hummalı şekilde yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevsim şartlarına uygun çalışmalarını devam ettiriyor. Ekipler, Cumhuriyet Mahallesinde yeni yapılan parka fitness çalışmaları başladı.

İlçe genelinde park ve bahçelerde yürütülen çalışmalarının yanı sıra, yenilikler yapmayı da sürdürüyor. Kahta Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların spor yapabilmeleri için parka monte edilen fitnes spor aletleri monte etmesi ile birlikte Parklardaki yenilik çalışmaları kapsamında da, vatandaşların sağlıklı yaşamı ve spor yapmalarını sağlamak amacıyla Cumhuriyet parkına fitness aletlerinin monte işlemleri gerçekleştirilerek, vatandaşların kullanımına sunuldu.