Başkan Toprak Vatandaşı Dinliyor

Başkan Toprak Mahalle Mahalle Gezip Vatandaşı Dinliyor Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, mahalle ziyaretleriyle vatandaşları dinleyerek çalışmaları yerinde inceleyip vatandaş ile paylaşıyor. Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, mahalle ziyaretleriyle vatandaşları dinleyerek projeleri vatan ile paylaşıyor, Başkan Toprak Mahallelerde esnafları ziyaret ederek, hayırlı günler dileğinde bulunuyor,. Mahalleleri gezen Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Hizmet verilen mahallelerde yapılan çalışmaları ve yapılması gereken hizmetleri de yerinde tespit ediyor. Teknik ekibine talimat vererek çalışmalara müdahale ederek hizmetin kalitesini arttırmaya devam etti. Gittiği her yerde halkın sorunlarını dinleyerek çözüm üreterek ilgili birimleri vatandaşların istekleri doğrultusunda yönlendiren Başkan Toprak bu tutumu mahalle ve çevre esnafını da mutlu etti.