Minibüsçüler Tesisi Gezdiler

KÂHTA 27. SS MİNİBÜSÇÜLER ARITMA TESİSİ GEZDİLER 27. SS Minibüsçüler kooperatifi Başkanı ve Şehir çalışan Minibüsçüler İçme Suyu Arıtma Tesisini ziyaret ettiler. Son teknolojik donanıma sahip olan içme suyu arıtma tesisini kazandırdıklarını söyleyen Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, yapılan yatarımla hem Kâhta halkının temiz bir suya kavuştuğunu hem de ayda ortalama 600-ile 700 bin TL arası elektrik para yükünden belediyenin kurtulduğunu söyledi. Kooperatif Başkanı ve yöneticilerine belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Toprak, Kâhta halkının her türlü hizmet ve projeyi hak ettiğini, göreve bulundukları geride bıraktığımız 4,5 yıl süre zarfında ilçeye önemli projeler kazandırdıklarını ifade etti. 27. SS Minibüsçüler kooperatifi Ve Minibüsçüler Kâhta’ya Son teknolojik donanıma sahip olan içme suyu arıtma tesisini kazandırdıkları için Kahta belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a teşekkür ettiler.