BAYRAMIN İLK 3 GÜNÜ ÜCRETSİZ HİZMET

KÂHTA BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI BAYRAMIN İLK 3 GÜNÜ ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kurban bayramı münasebetiyle şehir içi toplu taşıma araçlarının 3 gün boyunca ücretsiz hizmet vereceğini söyledi. Kâhta Belediyesi Başkanlığında şehir içi ulaşım hizmetlerimiz aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz açıklaması Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın talimatı ile vatandaşların daha huzurlu ve rahat bir bayram geçirmelerini sağlamak adına 21-22-23 Ağustos tarihlerinde şehir içi toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. Bayramların kırgınlık ve küskünlüklerin unutulduğu gün olduğunu hatırlatan Başkan Toprak, vatandaşların Kurban bayramının ilk 3 günü ulaşımlarını rahat sağlamaları adına genelliğimizi son dört yıl olduğu gibi bu yıl da uygulamayı hizmete sunduklarını söyledi. Vatandaşların güzel hizmetleri hak ettiğini kaydeden Başkan Abdurrahman Toprak “Kurban bayramı münasebetiyle 3 gün boyunca şehir içi toplu taşıma araçları halkımıza ücretsiz hizmet verecek. Bu uygulamayı vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat sağlamaları için düşündük. Sıcak havaların etkili olduğu ilçemizde vatandaşlarımızın bayramda eş, dost ve akrabalarını rahat gezmeleri için şehir içi toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecektir. İnşallah ilerleyen günlerde vatandaş odaklı daha güzel hizmetlerimiz olacaktır. Bu kapsamda Kahta Belediyesi olarak sosyal belediyeciliği her geçen gün daha da geliştiriyor ve vatandaşlarımızı hak ettiği hizmetlerle tanıştırıyoruz” dedi.