Girne Mahallemizde çalışmalarımız sürüyor

Girne Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor Kâhta Belediyesi, yaz sezonu öncesinde başlattığı yol bakım kaldırım çalışmaları kapsamında Girne Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İlçede asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak “Vatandaşımızın sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz" dedi. Kâhta Belediyesi olarak sıcak asfalt hizmetlerinin ilçenin her köşesinde yoğun bir şekilde devam ettiğini Belirten Başkan Toprak, ekiplerin Kâhta’nın en büyük mahallesi olan Girne mahallemizde çalışmalarımızı yoğun bir tempo içerisinde sürdürdüğünü kaydetti. "Bu mahallemizde hummalı bir asfalt çalışmamız devam edecek. Böylece mahallemizin yol sorununu çözmüş olacağız" Kâhta Belediyesi olarak her Mahallenin ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduklarını dile getiren Başkan Toprak, "Diğer hizmetlerin de zamanında ve kaliteli yapılabilmesi için yolların kullanılabilir olması çok önemli. Asfaltlama çalışmamız bittiğinde de asfaltın girmediği yollara da parke taşı çalışmalarımız devam edecektir. Şuan Kâhta Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizin eksikliklerini yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok hassas bir şekilde çalışarak hepsini de çözüme kavuşturmuş durumdayız.. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz. Kâhta sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere asfalt ve parke hizmetini de götüreceğiz. Kâhta’da asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.