Veda Ziyaretleri

Kâhta ilçe Garnizon Komutanı Ali Murat Ayşen, tayinı Sakarya’ya, Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan, Isparta’ya, Jandarma komutanı Selçuk Çalıkuşu Adıyaman’da özel hareket ’ta görev çıkması nedeniyle Kâhta belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a veda ziyaretinde bulundular, Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak. İlçede yaptığı hizmetlerden dolayı Kâhta ilçe Garnizon Komutanı Ali Murat Ayşen. Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan, Jandarma komutanı Selçuk Çalıkuşu’ya ayrı ayrı teşekkürlerini ileten Başkan Toprak, yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek, hayırlı uğurlu olmasını temennine bulundu. Başkan Toprak, daha sonra görev anısı olarak yöremize ait birer tarihi seccade hediye  edilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.