Parke Taşı Çalışmalarımız Sürüyor:

Kâhta Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekiplerinin dur durak bilmeden gösterdikleri çalışma performansıyla Kâhta modern bir görünüme kavuşuyor. Kâhta Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi 1326 sokağında kilitli parke taşı döşemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. BAŞKAN TOPRAK ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK" İlçede yaşayan vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun mesai harcayan Kâhta Belediyesi parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına da hız kesmiyor. 2018 yıllı sezonunda faaliyetlerini hızlandıran ekipler kilitli parke ve bordür taşı döşemesi yapıyor. Cumhuriyet mahallesinde devam eden Çalışma Yaklaşık Olarak,15 bin metrekare parke taşı döşemeyi hedeflediklerini kaydeden Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şu ana kadar yeni mahalle ve Fatih Mahallelerinde 60 bin metrekare alana parke taşı döşedik. Amacımız ilçemizde tamamında parke taşsız yol bırakmamak. Belirlenen program dâhilinde ihtiyaç olan bölgelerde çalışmalarımızı yapacağız. Bu yıl da hedeflediğimiz rakamı geçmeyi planlıyoruz” dedi.