Başkanımızın Kadir Gecesi mesaj

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde Sema kapılarının ardına kadar açıldığının altını çizen Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 'Kur'an-ı Kerim'in Peygamber Efendimize indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içindeyiz"
Başkan Toprak, ”Mesajında Bu mübarek günde tüm insanlık için yaşanan sıkıntıların son bulması için dualarımızı eksik etmemeliyiz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde Sema kapılarının ardına kadar açık olduğunu unutmadan ibadet etmeliyiz. Rahmet ve bereketin bol olduğu bu gecede dualarımız ile birbirimize ve Rabbimize yakınlaşalım. Dualarımızda, dünyada yaşanan tüm zulümlerin durmasını, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde olmasını dileyelim. Her ayı Ramazan, her gün ve geceyi Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret etmeli, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılmalı, yetimlerin, kimsesizlerin, fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeli, onlara yardım elini uzatmalıyız. Bu mübarek gecenin tüm insanlık âlemine sevgi, saygı, huzur, barış ve mutluluk getirmesini, tutulan oruçların, edilen duaların kabul edilmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor ve bu hayırlı gecenin huzur, iyilik ve güzellik getirmesini diliyorum.