Esaf ziyaretlerimiz sürüyor

Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ile Ak Parti Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni ile birlikte esnaf çarşı ziyaretleri devam ediyor.... Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İlçedeki esnaf ve halk ile buluşup onların sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Ak Parti İlçe Bedir Yeni birlikte ziyaretleri sürdürüyor, Vatandaşlarla ilçe ve gündeme dair her fırsatta sohbet eden Başkan Toprak’a, ilçe halkı büyük ilgi gösteriyor, Fırsat buldukça esnaf ve halk ile bir araya gelip muhabbet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Toprak, talepler ve öneriler doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceklerinin, esnaf ve halkın her daim yanında olduğunun altını çizdi. Esnaf ziyaretlerimiz devam edecektir.