Parke Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,Fatih Mahalle’yi karış karış gezerek parke taşı döşeme çalışması yapılan yolları inceledi.
Her sabah yaptığı esnaf ziyaretleri ile vatandaşların gönlünde taht kuran Kâhta Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Toprak, mahalleleri Cadde sokak gezerek halkla sohbet ediyor. Çalışma alanlarını inceliyor, Yeni mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmasını yapılan caddeleri gezen Başkan Toprak, Kâhta’nın çehresini değiştirecek projelere imza atarak. Mahalle sakinlerinin sorunları dinledi.
Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 18 mahalleye birden hizmet vermeye çalıştıklarını hatırlatarak, “18 mahallemizin her bir alanında, her bir metrekaresinde elimizdeki imkânlarla çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Bunlardan bir tanesi de Fatih Mahallemizdeki parke taşı döşeme çalışmalarıdır.” dedi.
Gayretimiz çabamız vatandaşlarımıza hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Toprak, “Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirerek takiplerini yapmak bizlerin görevidir.”Şu anda birçok mahallede hizmetlerinin devam ettiğini söyleyen Başkan, Toprak yaz ayların gelmesinden dolayı hizmetleri olabildiğince gayret gösteriyoruz, “Şuanda ilçemizdeki birçok mahallemizde hizmetlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirme gayreti içerisindeyiz.Fatih Mahallesi’nde parke döşeme çalışmalarını hızlandırdık. Bu anlamda Fen işleri ekiplerimize teşekkür ediyorum. İlçemizin hayli geniş ve dağınık olmasına rağmen ekiplerimiz büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan stabilize yol çalışmalarını yapan ekiplerimiz bir yandan da yollara kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.
Dolayısıyla, buradaki, vatandaşımızın yaşamış oldukları yâda yaşayabilecekleri sıkıntıları minimize etmek, azaltmaktır. Bununla birlikte vermiş olduğumuz hizmetlerin kalitesi de çok önemlidir. Çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetlerin hem kalitesini görüyor, hem de kontrol ediyoruz. Burada, tabi sadece yol değil, park ve bahçeler ile temizlik işleri ekiplerimiz de dâhil tüm birimlerimizle birlikte bölgemize hizmet üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Muhtar Mustafa Bozan’dan, Başkan Toprak’a teşekkür

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın, Kâhta’ya yaptığı başarılı hizmetlerle toplumun her kesiminden beğeni kazanıyor çalışmalarından memnun olan Fatih Mahalle Muhtarı Mustafa Bozan Başkan Abdurrahman Toprak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi,