Mezarlıkta Kapsamlı Çalışma

Kahta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahalle mezarlıklarında temizlik çalışması başlattı. Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, kapsamlı bir temizlik çalışması başlattıklarını belirterek, yaz mevsimine girerek tüm mezarlıkların temizlik ve çevre düzenlenme işlemlerinin tamamlanacağını söyledi. Başkan Toprak; “Vatandaşımızın mezarlık ziyaretlerini sağlıklı bir şekilde yapması için mezarlıklarda büyüyen otlar biçilip, ağaçlar bordür taşları ve duvarları kireçleme çalışması yapılıyor. Aynı zamanda çevreye zarar veren çeşitli atıklar temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekip tarafından toplanıp, mezarlıkları temiz bir görünüme kavuşturuyoruz. Ayrıca yaz sıcaklarının artması ile olası bir yangın ihtimaline karşı ot kurutma, ilaçlama çalışmalarına da önem veriyoruz” diye konuştu.